Ingrediente:
Pe baza pinsei se întinde crema de dovleac.
Se presară cu mozzarella tăiată cubulețe și se coace în cuptorul preîncălzit 3/4 minute la 250 C°.
Când mozzarella s-a topit, scoatem pinsa și o umplem cu magul fiert, sărat și prăjit în prealabil, formând cu furculița “cuiburi”.
Tăiați fileul de cod în felii de 1 cm și prăjiți-l într-o tigaie cu un strop de ulei pentru câteva minute.
Așezați fiecare felie pe „cuiburile” de smog.
La final, stropiți cu câteva semințe de rodie și asezonați cu ulei de măsline extravirgin.
Alege blaturile precoapte și oferă clienților tăi un produs autentic și delicios nu doar pizza!
Transformă modul în care pregătești produsele Amici și bucură-te de avantajele de a folosi blaturile precoapte : gust , calitate , eficiență și economie!
Amici Pizza este distribuitor exclusiv în România de blaturi Pizza și Pinsa Romana precoapte.
S.C. Inter Amici S.R.L.
Blat de Pizza
Copyright @2025 Inter Amici SRL. În colaborare cu Perfect Pixel® & Mentenanță WordPress